בדנר_5_16.jpg

הדירה הפרטית שלי ברמת-גן

מטרת העל הייתה להפוך את הדירה, שנמצאת בבניין ישן, לכזאת שתתאים לזוג עם שלושה ילדים אנרגטיים, מבלי להתפשר על הסגנון והטעם העיצובי שלי.
לאחר שינוי של כל תכנון הפנים, יצאתי למשימה יחד עם צוות החלומות שלי והתחלנו בשיפוץ מהיסוד.

יצרנו קונטרסט מעניין בין חומרים חמים כמו עץ וצביעת המטבח, לבין מראה תעשייתי של קורות בטון ובלוקים חשופים שהיו קיימים בבית עם נגיעות שחורות.

על מנת ליצור open space, שברנו את קירות המטבח וקיבלנו חלל גדול, רחב ומואר, בו נוכל לארח בנוחות וליצור אווירה חמימה ונעימה.

את חדר הרחצה של ההורים החלטנו להרוס במטרה להרחיב את חדר השינה של שלושת הילדים. בגלל המבנה המלבני של הבית לא ניתן היה ליצור שני חדרי ילדים, לכן תכננו חדר אחד ארוך וצר, בו הצבנו מחיצה שנפתחת ונסגרת ובעצם מפרידה בין החלל של הבנים לחלל של הבת. על ידי כך יצרנו גם לה פרטיות ומקום חמים ונעים משלה.

בעקבות שינויים שנעשו לפני מספר שנים בבניין, קיים חלל צר וארוך בבית שבו תקרה בגובה 4 מטרים. גם פה הפכנו את הלימון ללימונדה על ידי ניצול מקסימלי של החלל - בחלק התחתון יצרנו פינת משחקים וטלוויזיה ובחלק העליון - קומת גלריה עם משרד

©כל הזכויות שמורות לרינת אברהם 2017 

wix - בניית אתרים - עדי ליניאל