בדנר_5_6.jpg

פרוייקטים לדוגמה

יאיר רוזנבלום_3_רעננה_256.jpg
דירה ברעננה

דירה מפרויקט מחיר למשתכן ברעננה, שעברה שינוי משמעותי במבנה החללים

התכנון כלל הרחבת חדר השינה והרחצה של ההורים, שדרוג ושינוי מבנה חדרי הרחצה, הרחבת שטח המטבח ויצירת ארונות גבוהים עם שטח אחסון רחב, יצירת פינת עבודה וחדר משפחה ומשחקים

בחרנו לוותר על החדר החמישי ובמקומו לייצר חדר משחקים המוגדר על ידי נגרות ספרייה דו צדדית אשר משמשת את אזור הסלון, פינת העבודה וחדר המשחקים
על ידי הרחבת החלל המשותף נוצרה שקיפות מלאה בין המטבח, הסלון וחדר המשחקים, כך שגם כשההורים בסלון או במטבח, הם יוכלו להיות בקשר עין עם כל דיירי הבית

בדנר_5_17.jpg
הדירה הפרטית שלי

בדירה אחת בבניין ישן, יצרתי לי ולמשפחתי את הבית שתמיד דמיינתי.

מטרת העל הייתה להפוך את הדירה לכזאת שתתאים לזוג עם שלושה ילדים אנרגטיים, מבלי להתפשר על הסגנון והטעם העיצובי שלי
לאחר שינוי של כל תכנון הפנים, התחלנו בשיפוץ מהיסוד. יצרנו קונטרסט מעניין בין חומרים חמים כמו עץ וצביעת המטבח, לבין מראה תעשייתי של קורות בטון ובלוקים חשופים שהיו קיימים בבית עם נגיעות שחורות.

על מנת ליצור חלל גדול, רחב ומואר, שברנו את קירות המטבח. את חדר הרחצה של ההורים החלטנו להרוס במטרה להרחיב את חדר השינה של שלושת הילדים. בגלל המבנה המלבני של הבית לא ניתן היה ליצור שני חדרי ילדים, לכן תכננו חדר אחד ארוך וצר, בו הצבנו מחיצה שנפתחת ונסגרת ובעצם מפרידה בין החלל של הבנים לחלל של הבת. על ידי כך יצרנו גם לה פרטיות ומקום חמים ונעים משלה.

בעקבות שינויים שנעשו לפני מספר שנים בבניין, קיים חלל צר וארוך בבית שבו תקרה בגובה 4 מטרים. גם פה הפכנו את הלימון ללימונדה על ידי ניצול מקסימלי של החלל - בחלק התחתון יצרנו פינת משחקים וטלוויזיה ובחלק העליון - קומת גלריה עם משרד

התמר_40_104.jpg
בית פרטי בבן שמן

שיפוץ בית פרטי במושב ירוק ופסטורלי שכלל תכנון ועיצוב המותאם במיוחד לזוג צעיר עם שלושה ילדים. המהלך הראשון היה לפתוח את קומת הקרקע לחלל אחד פתוח ורחב. קומת הקרקע בעלת תקרה בגובה 5 מ׳, כך שלאחר שבירת כל הקירות בקומה קיבלנו מרחב מואר ופתוח. הקונספט העיצובי שליווה אותנו במהלך הפרויקט היה החיבור בין הירוק והאווירה הכפרית שבחוץ לבין המראה התעשייתי האהוב על בעלי הבית בפנים. שילבנו המון ניגודים שיחד יצרו תמונה סופית הרמונית - רצפת בטון מוחלק ותעלת מיזוג חשופה אל מול מטבח בגמר עץ חמים, עיצוב מינימליסטי מול עציצים רבים וקונטרסט בין חומרים וצבעים

נוף שדמות_3_120.jpg
בית פרטי בהרצליה

שיפוץ של בית פרטי בהרצליה
הרעיון המרכזי היתה שימור על האווירה הנעימה והרגועה של הבית, הכנסה של המון אור טבעי וצמחייה ירוקה. על ידי בחירה מדויקת של החומרים ותכנון הבית עד הפרט האחרון, יצרנו אווירה מוארת ומפנקת. כל שנדרש היה ליצור את החיבור הנכון בין החלקים השונים של הבית ולהשתמש ביופי הטבעי של  החלל, כמו החלונות הגדולים

נעים להכיר, שמי רינת אברהם, מעצבת פנים.

בעלת סטודיו לעיצוב פנים

מרצה במכללה למנהל בבית הספר לעיצוב,

בוגרת תואר ראשון בהצטיינות בעיצוב פנים, המכללה למנהל. (B.design)

בעלת ניסיון עשיר  במס' משרדים מובילים לאדריכלות ועיצוב פנים.

 

הסטודיו שלי מתמחה בעיצוב חללים פרטיים וציבוריים - בתים פרטיים, דירות, משרדים וחללים מסחריים. 

הקו המנחה של הסטודיו הוא יצירת חללים נקיים, נעימים, תוך התאמה לצרכי הלקוח, שמירה על ייחודיות ושימוש באלמנטים יוצאי דופן.

 

תהליך העבודה נעשה בשיתוף מלא מול הלקוח תוך הבנה של אורח חיים, טעם אישי,  צרכים וחלומות. 

על ידי הצעת קונספט עיצובי וגיבושו, תכנון מלא עד הפרט האחרון, תכניות עבודה ומכרזים, תכנון ריהוט, ליווי בבחירת חומרי גמר ורהיטים ופיקוח בשלב ביצוע עבודות בשטח. 

שביעות רצון הלקוח עומדת לנגד עיניי לאורך כל אורך התהליך ובאה לידי ביטוי בהקשבה, בפרשנות המתאימה לטעמו צרכיו האישיים וכמובן לתקציב ובליווי התהליך עד לסיומו המלא.

בדנר_5_35.jpg

שמרו על קשר

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

טלפון נייד :0507-287528

מייל: rinat@rinatadesign.com 

כתובת: בדנר 5, רמת גן 

 

©כל הזכויות שמורות לרינת אברהם 2017 

wix - בניית אתרים - עדי ליניאל